Cursuri

Mulți știu să conducă o mașină. Puțini știu să conducă și o motocicletă, dar și mai puțini știu să zboare cu parapanta, motodeltaplanul sau avionul.

Nou – Curs de pregătire teoretică si practică în vederea obținerii calificării de pilot instructor clasa deltaplan cu motor

În urma solicitarilor, Aerial Club organizează: Curs pentru obținere a calificării de pilot instructor clasa DELTAPLAN CU MOTOR.

Informații oficiale Program de pregătire teoretică și practică în vederea obținerii calificării de pilot instructor găsiți AICI.

Finalizat – Curs pentru obținerea calificării de pilot instructor clasa motoparapantă

În urma solicitarilor, Aerial Club organizează: Curs pentru obținere a calificării de pilot instructor clasa MOTOPARAPANTĂ.

Informații oficiale Program de pregătire teoretică și practică în vederea obținerii calificării de pilot instructor găsiți AICI.

La Aerial ai o șansă reală să cucerești văzduhul

Începutul este ușor, distractiv și teoretic. La primele lecții vei află lucruri fascinante și mai ales foarte folositoare în viitoarea activitate de pilot. Pregătirea teoretică este strict legată de practică și modul de zbor ales. Vei învață ceea ce vei folosi cu adevărat. Îți va fi foarte ușor să reții toate informațiile și vei trece curând la partea practică.

Mai palpitant, cu motodeltaplanul

Dacă vrei senzații și mai puternice, atunci zborul cu motodeltaplanul este pentru ține. Respecți curenții de aer, dar nu mai ești la milă lor. Ești mai puternic și mai încrezător în aer. Ajungi mai departe și mai repede. Află mai multe despre zborul cu motodeltaplanul aici.

Ori incredibil cu stăpânul cerului, avionul

Dacă vrei să fii stăpânul cerului și să ai de partea ta caii (înaripați) putere ai unui motor poți încerca zborul cu avionul. Trebuie să fii atent totuși, cei care au învățat să zboare privesc cu jind spre cer dorindu-și să zboare din nou cât mai curând.

Nimic nu se compară cu senzația de concentrare, putere, liniște și control pe care o ai când zbori. Instructorii noștri te vor ghida pe tot parcursul orelor de zbor și te vor învață secretele meseriei. Află aici mai multe despre cum decurge școală de zbor și când poți să începi. Te așteptăm să deschizi un nou capitol din viață ta. Unul plin de distracție!

Află aici și despre serviciile special pregătite pentru tine sau afacerea ta!