Zbor

Zbor cu Avionul

O senzație unică de libertate! Fiorii primei experiențe în zbor sunt de neuitat. Această este modalitatea prin care oricine poate face o scurtă plimbare cu una din aeronavele Aerial pentru a savura plăcerea zborului și privitul lumii de sus. Te invităm să descoperi acesta senzație!

Atenționare: această modalitate de petrecere a timpului liber poate crea dependență.

Zbor cu Motodeltaplanul

Este modul cel mai permisiv de a putea zbura, nu necesită cunoștințe de pilotaj sau o aeronava proprie, pur și simplu vii și împreună cu noi vei putea beneficia de toate acestea într-o deplină siguranță prin piloții noștri și aeronavele noastre. Motocicletă cerului, libertatea supremă așa ar putea-o descrie majoritatea piloților sau pasagerilor care au încercat acest tip de zbor.

Zbor cu Parapanta

Iubești adrenalină? Tu, vântul, vulturii, un peisaj de-a dreptul incredibil într-o dimensiune onirică. Pentru o amintire de neuitat te invităm să încerci și această experiență!

Siguranță Zborului

Activitățile de zbor de agrement se desfășoară prin participarea directă sau sub supravegherea instructorilor de zbor. Calificările și experiență acestora sunt garanția siguranței zborului tău.  Aeronavele Aerial Club au documentele de navigabilitate la zi și inspecțiile tehnice periodice efectuate, fapt atestat prin documentele de navigabilitate aflate la bordul aeronavelor.

Este indicat să ceri celui cu care faci zboruri de agrement, atestatele care îl certifica pentru astfel de activități înainte de a te urcă într-o aeronava.

Cere înainte de fiecare zbor să ți se explice care sunt procedurile pe care să le urmezi. Aeronavele cu care se execută zborurile de agrement trebuie să fie destinate acestui scop. Zborul este o activitate cu factor de risc ridicat dacă nu este desfășurată cu respectarea normelor și reglementărilor în vigoare.

Află aici și despre cursurile special pregătite pe care le poți urmă!