Servicii

Zburăm în interesul tău. Am pregătit o gama largă de servicii adiționale care te potajuta în afaceri sau în viață personală. Orice idee ai, avioanele și piloții noștri îți stau la dispoziție.

Bannere Fluturași Lansare parașutiști Balon Captiv Inscripționare Aeronave Zboruri demonstrative

Campanii publicitare la care doar cerul e limita

Zborurile Publicitare oferite de Aerial Club atrag atenția clienților, posibililor clienți, pot impresiona iubita și prietenii. Poți pune pe cer bannere, fluturași ori baloane captive care să poarte logo-ul sau mesajul tău. Mai mult, putem atrage atenția cu o lansare de parasutisti sau cu zboruri demonstrative care atrag sigur sute sau mii de priviri. Sună acum la 0723.196.944 pentru a afla cum poți face publicitate printre nori.

Ce este al nostru este și al tău

Oferim aeronave și spre închiriere. Fie că vrei să pilotezi sau îți este necesar pentru o altă acțiune poți apela oricând la noi, iar dacă ai nevoie de un Aerotaxi ne găsești la 0723.196.944. Afacerea ta prinde aripi și tu ajungi unde ai nevoie în cel mai scurt timp fără să îți pese de trafic sau de starea drumurilor.

Te însoțim la cumpărături

Oferim și consultanță în achiziții de aeronave sau orice echipament legat de zbor. De acestea depind viață ta și distracția, iar de cele mai multe ori implică niște costuri importante așa că vrei să faci o alegere corectă. Personalul nostru specializat este gata să-ți dea sfaturi care pot să îți economisească bani și timp. Contactează-ne înainte de orice achiziție.

Aerial Club îți pune la dispoziție și servicii de inscripționare aeronave sau de fotografie aeriană.